Saving

Friday, 28 June 2013

Pertunjukkan Bunga Api di Floria 2013 Putrajaya Presint 2

Salam sayang semua, sambungan dari entri tengok Bot Berhias Wow cantiknya sampai terkeluar bunyi dari mulut. Tak tipu, tanya orang sebelah saya, ehhh! mana dia menghilang sat tadi ada je hiii.

memang best sekali sekala ada masa macam ni, takkan nak fikir pasal kerja je kan. nak juga beriadah bersama teman dan family. betul tak? kan betul la tu kalau angguk-angguk sambil senyum-senyum tu. 

Alhamdulillah Sujud Syukur kerana dilahirkan di Malaysia hidup berbilang bangsa aman dan harmoni. Terima Ya.Allah Ya Rahman Ya Rahim. Kan Seronok bila kita tiada fikiran "Typical "







Diantara percikkan bunga api yang dapat dikongsi kepada semua. Semoga Allah pelihara Malaysia dengan seribu Rahmat serta saling bermuafakat tanpa sebarang agenda yang boleh merosakkan minda. 

Pada sesiapa yang ada pergi dan ada tulis pasal entri Floria, Bot Berhias" Magic Of The Night" dan Pertunjukkan Bunga Api boleh la Share ye.
Post a Comment