Saving

Wednesday, 26 June 2013

Tesco Online Shopping

Salam Sayang dari saya, Wow terujanya saya nak berkongsi dengan ANDA semua, hari tu saya nak shopping barang-barang dapur. Tak sangka la pula, sekarang ni Tesco dah ada Online Shopping. 

Jom Shopping di E-Shop Tesco macam best je kan. Sekarang ni semua dihujung jari kita. bagi sesiapa yang ada masalah transport boleh la shopping online jer, nak order Ayam, Ikan dan barangan kering pun boleh. Mudahnya dengan ada perkhimatan E-Shop ni kan.

1- EShop Tesco



Apa yang dilaman Web Eshop Tesco Online ni semua terjamin, dari segala segi iaitu:-
  1. Kualiti yang hebat, yang dipetik segar dan penuh berhati-hati
  2. Pelbagai, pelbagai jenama untuk anda untuk memilih daripada
  3. Harga yang hebat dan promosi, sama seperti di kedai
  4. Mengumpul mata Clubcard, seperti di kedai
  5. Penghantaran ke pintu anda dalam suhu terkawal van

Apa pun checking dulu Adakah Area rumah anda terdapat service ini. Check Service Eshop Tesco.

Selama Bershopping Kepada Semua.

2- Nile.com



3- HiShop


P/s :- Selamat Bershopping dengan Happy Tau.
Post a Comment