Saving

Monday, 17 June 2013

Harga Kereta Terkini

Salam sayang dan kasih, nak kongsi tentang kereta memang tak pandai sangat tapi tengah online terklik dekat Website Car for Sales Malaysia ni. Semalam ada post entri tentang Harga Kereta Proton Saga SV berapa kan?






Bagi sesiapa yang baru berkira-kira dan berangan-rangan nak beli kereta macam saya ni, apa kata cuba tengok Senarai Harga Kereta dekat sini. Sebenarnya banyak yang kita kena ambil tahu sebelum dan selepas pembelian proses jual dan beli.


Bagi yang mampu dan mempunyai budget lebih boleh beli kereta idaman kalbu kan. Bagi yang baru dapat kerja mahupun masih berpendapatan rendah kenalah ikut budget kan. Ikutkan hati keretan idaman kalbu memang high kelas nak tahu kereta apa? 
Kredit gambar Berita Kereta.

Toyoto Wish memang idaman kalbu. Tapi idaman jer lah, tak mampu rasanya. tak apa kan! mana tahu rezeki dikemudian hari. In Shaa Allah mudah-mudahan.

Mesti setiap orang ada kereta idaman sendiri kan, boleh saya tahu kereta apa tu? 

Post a Comment